Vertrek Remco

Wij stellen u op de hoogte van een belangrijke mededeling binnen ons bedrijf. Onze gewaardeerde collega Remco zal per 1 september ons bedrijf verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft Remco een onschatbare waarde geleverd aan ons bedrijf, zijn professionaliteit en expertise hebben bijgedragen aan het succes van Bartels sloten-sleutels

Wij bedanken Remco voor zijn jarenlange inzet, toewijding en loyaliteit. We zullen Remco gaan missen als gewaardeerde collega, maar we wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging!

Ondanks het vertrek van Remco verzekeren wij u dat er voor u als relatie van Bartels sloten-sleutels niets zal veranderen. Wij zullen er alles aan doen om de continuïteit van onze dienstverlening op dezelfde hoogwaardige manier voort te zetten. We hebben een solide team van gemotiveerde collega’s klaarstaan die de taken van Remco zullen overnemen, zodat we onze service kunnen waarborgen.

× Hoe kan ik je helpen?